3 listopada 2016

MENU

 

Przystawki

  • Deski serów
  • Deski mięs pieczonych
  • Łososie faszerowane w całości
  • Pasztety i teriny rybne
  • Schab po warszawsku
  • Polędwiczki z kremem z sera pleśniowego i szpinakiem

Sałatki

  • Sałatka z kurczakiem grilowanym
  • Sałatka z oscypkiem
  • Sałaty mieszane z parmezanem
  • Sałatka z łososiem wędzonym
  • Sałatka Caprese
  • Sałatka cesarska z anchois i grzankami

Zupy

  • Grzybowa z łazankami

Dania Główne

  • Łosoś w sosie limonkowo – śmietanowym
  • Szynka wieprzowa pieczona w całości
  • Żeberka pieczone w piwie i miodzie w pikantno – słodkim sosie
  • Szaszłyk wieprzowy w sosie rozmarynowym
  • Pierś z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów
  • Medaliony z indyka z chilli, miodem i imbirem
  • Farfale z sosem pesto
  • Penne w sosie łososiowo – szpinakowym

Dodatki

  • Warzywa gotowane na parze z płatkami migdałowymi
  • Fasolka szparagowa z bułką tartą i masłem
  • Zapiekanka ziemniaczana
  • Ryż z bazylią

Desery

  • Ciasto orzechowe
  • Ciasto czekoladowe
  • Eklerki z bitą śmietaną
  • Tarta owocowa